fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,974.001.14%
  • ethereumEthereum$3,421.170.39%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.492.31%

Cofondatorii 3AC au reapărut după 5 săptămâni

Fondatorii fondului Three Arrows Capital au reapărut în spaţiul public după ce şi-au lăsat creditorii cu ochii în soare şi multe datorii.

Conform unui raport Bloomberg, co-fondatorii 3AC Kyle Davies şi Su Zhu au revenit după 5 săptămâni de ascundere, în timp ce creditorii cer rambursări în valoare de 2,8 miliarde de dolari.

Zhu a declarat că cei doi şi-au luat concediu deoarece au primi numeroase ameninţări cu moartea dar au păstrat constant comunicarea cu autorităţile statale.

„Am crezut din plin în totul. Aveam toate, aproape toate bunurile noastre acolo. Și apoi, în vremurile bune, am făcut ce era mai bun. Și apoi, în vremurile rele, am pierdut cel mai mult.” susţine Su Zhu.

Zhu și Davies subliniază, de asemenea, că prăbușirea Three Arrows Capital împreună cu firmele aflate în conflict Celsius și Voyager Digital nu a fost o surpriză în retrospectivă, deoarece toți au ajuns să facă aceleași pariuri.

„Nu este o surpriză că Celsius, noi înșine, astfel de firme, avem toate probleme în același timp. Avem propriul nostru capital, avem propriul nostru bilanț, dar apoi luăm și depozite de la acești creditori și apoi generăm randament pe ei. Deci, dacă suntem în afacerea de a prelua depozite și apoi de a genera randament, atunci asta înseamnă că ajungem să facem tranzacții similare.” a declarat acesta.

Totodată Zhu a declarat că prăbuşirea Terra a afectat foarte mult modelul lor de afaceri:

„Ceea ce nu am reușit să realizăm a fost că LUNA era capabilă să scadă la zero efectiv în câteva zile și că acest lucru ar cataliza o criză de credit în industrie, care ar pune o presiune semnificativă asupra tuturor pozițiilor noastre nelichide…”

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *