fbpx
  • bitcoinBitcoin$67,575.00-1.12%
  • ethereumEthereum$3,774.31-1.85%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.79-0.12%

Bitcoin Maxi Anticipează Prețul BTC la 500K USD în Contextul unui Prăbușiri a Pieței de Acțiuni din SUA, În Stilul 1987

O prăbușire a pieței de acțiuni din SUA ar putea propulsa Bitcoin la noi culmi. Max Keiser, un susținător fervent al cryptomonedelor, prevede o creștere spectaculoasă a prețului Bitcoin.

Contextul Pieței

Într-un moment în care indicele S&P 500 atinge noi maxime, semnalele macroeconomici sugerează prudență. Max Keiser, cunoscut pentru susținerea sa neclintită față de Bitcoin, anticipează că prețul acestuia ar putea atinge 500.000 USD în cazul unei prăbușiri a pieței de acțiuni din SUA, asemănătoare cu cea din 1987. Această previziune vine în contextul în care topul 10% al acțiunilor a ajuns să reprezinte 75% din concentrația pieței, un nivel nevăzut din timpul Marii Depresiuni din 1931.

Summitul Activelor Digitale BlackRock

Pe de altă parte, BlackRock, cel mai mare manager de active din lume, continuă să atragă investiții în fondul său ETF Bitcoin iShares, în ciuda poziției anti-ETF Bitcoin adoptate de Keiser. BlackRock urmează să găzduiască Summitul Instituțional al Activelor Digitale, un eveniment care promite să atragă atenția lumii financiare. Acest summit este văzut ca o platformă strategică pentru promovarea Bitcoin în rândul investitorilor instituționali, marcând ETF-ul Bitcoin al BlackRock ca fiind cel mai performant ETF al anului 2024.

Implicații și Avertismente

Keiser avertizează asupra unor posibile reglementări stricte care ar putea viza fondurile ETF Bitcoin și mineritul domestic de Bitcoin, cu potențialul de a duce la confiscări guvernamentale. El subliniază, de asemenea, că Bitcoin este văzut ca un refugiu sigur în fața volatilității piețelor tradiționale, anticipând o depreciere continuă a statutului aurului ca activ monetar în favoarea Bitcoin.

În concluzie, în timp ce economia globală se confruntă cu incertitudini, Bitcoin pare să fie în centrul unei posibile reconfigurări a peisajului financiar, cu Max Keiser plasându-se în avangarda acestei schimbări.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *