fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,116.001.33%
  • ethereumEthereum$3,553.684.69%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.083.20%

Bitcoin Dominance atinge un maxim al ultimilor 3 ani, lichidări masive în weekend

Lichidări de peste 1,5 miliarde de dolari. Este weekend-ul care zguduie piața de cryptomonede, bitcoin fiind în centrul evenimentelor.

Evenimente critice: Atacul cu drone și impactul său
Piața cryptomonedelor a fost zguduită în acest weekend, după ce Iranul a lansat un atac cu drone spre Israel, ceea ce a condus la o scădere bruscă a valorii bitcoin. Moneda digitală a scăzut vineri până la 65,000 de dolari, continuând să coboare sâmbătă la un minim de aproape o lună, de 61,000 de dolari.

Lichidări masive în weekend
Conform datelor de la Coinglass, poziții long în valoare de 784 milioane de dolari au fost lichidate vineri, urmate de alte lichidări de 771 milioane sâmbătă. Analistul onchain Willy Woo sugerează că trenul lichidărilor ar putea fi acum pe sfârșite, deși majoritatea participanților la piață nu anticipaseră această inversare de preț.

Recuperare și dominanța Bitcoin
Duminică seara, prețul bitcoin a început să se recupereze, tranzacționându-se în jurul valorii de 65,100 de dolari. În același timp, monedele alternative, precum Solana (SOL), Avalanche (AVAX) și Polkadot (DOT), au înregistrat creșteri de două cifre pe parcursul a 24 de ore. Cu toate acestea, bitcoin își mărește dominanța pe piață, atingând un maxim de trei ani de 52,86%, ceea ce indică o concentrare continuă a pieței în jurul tranzacțiilor cu bitcoin.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *