fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,215.001.33%
  • ethereumEthereum$3,569.905.42%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.163.00%

Bitcoin ar putea deveni un activ cu risc scăzut, conform Bloomberg Intelligence

Mike Mcglone, analist la Bloomberg Intelligence, a declarat faptul că Bitcoin ar putea să depăşească celelalte active majore în ultima parte a anului. Luna octombrie a fost din punct de vedere istoric cea mai bună lună pentru BTC, încă din 2014. Într-un raport Bloomberg Crypto Outlook din 5 octombrie, McGlone spune că, în timp ce creșterea ratelor dobânzilor la nivel global pune presiune pe majoritatea activelor, Bitcoin câștigă avantajul în comparație cu mărfuri și acțiuni tehnologice.

McGlone observă că Bitcoin are cea mai scăzută volatilitate vreodată față de indicele Bloomberg al mărfurilor, care urmărește mișcările prețurilor mărfurilor globale, cum ar fi aurul și țițeiul. Ultima parte a anului ar putea reprezenta o trecere pentru Bitcoin către activele fără risc, ca urmare a volatilităţii scăzute din ultimele luni.

Datele Kaiko Research publicate pe 4 octombrie susțin ideea că Bitcoin ar putea fi în tranziție pentru a acționa mai degrabă ca „aur digital”, corelația dintre Bitcoin și aur atingând cel mai înalt nivel din mai mult de un an la +0,4 în urma unei întăriri a dolarului american. pe măsură ce ratele dobânzilor cresc.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *