fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,199.000.53%
  • ethereumEthereum$2,021.640.10%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.14-2.19%

Al 4-lea upgrade Maiar e acum live

maiar exchange

După cum a anunțat chiar Beniamin Mincu, CEO-ul Elrond, al 4-lea upgrade al DEX-ului Maiar este acum live. DEX-ul include acum pool-uri de lichiditate pentru tokenii RIDE, precum și posibilitatea de swap-uri între RIDE, MEX, EGLD și USDC.

Prețul monedei EGLD nu a întâmpinat însă un răspuns pozitiv la știre, acesta scăzând cu 16.4% în ultimele 24 de ore, conform datelor CoinGecko. Scăderea însă poate fi atribuită unei mișcări de preț negative în toată piața crypto.

În același timp, valoarea RIDE pare să fi crescut cu 7.3% în același interval orar. Datele de pe Maiar arată că există la momentul actual puțin peste 200 de milioane de dolari în TVL la staking în farm-ul legat de token-ul RIDE.

TVL-ul în tot exchange-ul Maiar este de aproape 2 miliarde de dolari, recompensele fiind de ordinul a 200 de milioane pe săptămână. Aceste recompense sunt probabil și motivul pentru care DEX-ul a întâmpinat o creștere atât de rapidă într-un timp atât de scurt.

După cum scriu cei din echipa Holoride, token-ul RIDE poate fi tranzacționat la momentul actual doar pe exchange-ul Maiar. Aceștia au creat un mic ghid pentru utilizatorii (investitorii) interesați de proiect, care includ diverse aspecte pe care aceștia ar trebui să le aibă în considerare când participă la acest sale, cel puțin în primele zile de la listare.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *