fbpx
  • bitcoinBitcoin$67,534.00-1.30%
  • ethereumEthereum$3,755.94-2.29%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.74-0.15%

Afacerist din Cluj, Torturat pentru Criptomonede

Mister și groază în Cluj: Un afacerist, torturat pentru criptomonede! Ce legătură are un accident rutier cu o poveste de răpire și tortură?

Atac Mafiot în Inima Transilvaniei

Ciprian Călin Pop, cunoscut afacerist și patron al Gentlemen’s Bistro din Cluj-Napoca, a căzut victimă unui atac mafiot cu consecințe terifiante. Dincolo de pierderea unui deget, trauma sa psihică ridică semne de întrebare asupra siguranței cetățenilor în fața valului de criminalitate legată de criptomonede.

Un Accident Dezvăluie Orori Nebănuite

Totul a început cu un accident rutier minor, înregistrat în dimineața zilei de 16 ianuarie. În urma acestui eveniment, poliția a descoperit că Pop avea o alcoolemie de 0,76 mg/l și o rană gravă la mână. În timpul tratamentului medical, acesta a dezvăluit că a fost răpit și torturat de trei indivizi mascați, în scopul obținerii codului de acces la portofelul său electronic de criptomonede, evaluat la aproximativ 200.000 de dolari.

Investigații și Consecințe Juridice

Autoritățile au demarat o investigație amplă, vizualizând înregistrările camerelor de supraveghere și colectând probe de la locația indicată de Pop. În paralel, afaceristul este anchetat pentru conducerea sub influența alcoolului. În ceea ce privește cazul de răpire și tâlhărie, poliția a reușit deja să rețină un suspect, iar investigațiile continuă pentru a aduce la lumină întreaga poveste și pentru a asigura justiția.

Această situație alarmantă subliniază riscurile crescute asociate cu deținerea de criptomonede și necesitatea unor măsuri de securitate sporite pentru protecția proprietarilor acestora.

 

LE. Se pare ca totul a fost o inscenare realizata de afaceristul clujean, acesta avand probleme de sanatate si financiare.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *