fbpx
  • bitcoinBitcoin$20,923.00-2.21%
  • ethereumEthereum$1,203.23-3.42%
  • ElrondElrond$56.78-3.57%

Vitalik Buterin: O iarnă brutală pentru crypto ar putea fi bună pentru piață

vitalik buterin

Deși piața crypto a înregistrat o nouă serie de vânzări în ultima săptămână, fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, spune că situația ar putea fi un lucru bun pe termen lung. Mai mult decât atât, Buterin e de părere că un entuziaștii crypto și inginerii ce lucrează în această industrie ar fi deschiși la un nou bear market.

De ce? Fondatorul argumentează că oamenii care rămân după bear market sunt adevărații inovatori și entuziaști, și nu speculatori de preț.

”Ei consideră că bear market-ul e bun pentru că atunci când avem perioade lungi în care prețurile cresc, deși mulți oameni sunt fericiți – tendința este că situația invită atenție speculativă pe termen foarte scurt.”

… a declarat Buterin pentru cei de la Bloomberg. Mai mult decât atât, acesta spune că proiectele care se bazează pe hype vor muri în cadrul unui bear market, pe măsură ce cele sustenabile (în termeni de comunitate, echipe și structură) vor putea face față situației.

Majoritatea monedelor de top au avut o tendință negativă încă din luna noiembrie când s-au înregistrat noi ATHs. Bitcoin a scăzut acum sub pragul de suport de 40,000 de dolari, fluctuând în jurul valorii 39,000 astăzi, conform CoinGecko.

Ether între timp se află acum la 2719 dolari după o creștere de 3.3% în ultimele 24 de ore. Deși această perioadă de stagnare poate fi frustrantă pentru unii, ea reprezintă o oportunitate pentru dezvoltatori să întărească infrastructura și partea de back-end a proiectelor lor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.