fbpx
  • bitcoinBitcoin$29,969.00-1.31%
  • ethereumEthereum$2,043.21-1.49%
  • ElrondElrond$99.420.48%

Un nou proiect oferă tokeni gratuit pentru cei care au cheltuit mai mult de 1559 de dolari pe gas fees Ethereum

gasdao ethereum

Un nou airdrop organizat de proiectul GasDAO oferă tokeni oricărui utilizator ce a cheltuit mai mult de 1559 de dolari pe gas fees Ethereum.

GasDAO, un proiect crypto destul de obscur, a apărut la știri săptămâna aceasta datorită organizării unui airdrop cu recompense pentru investitorii Ethereum. Userii pot obține tokeni GAS dacă au cheltuit mai mult de 1559 de dolari (o referință clară la upgrade-ul EIP-1559) pe gas fees Ethereum.

Cei care au obținut mai mult de 1 miliard de astfel de tokeni vor avea dreptul de a iniția propuneri în cadrul unui nou DAO. Cei care obțin mai mult de 1.78 de milioane de tokeni vor obține titlul de ”gas-holder” pe serverul de Discord al proiectului.

Conform echipei, 55% din supply-ul de 1 trilion de tokeni a fost alocat acestui airdrop. Dacă suma nu este obținută în totalitate de comunitate până pe 1 mai 2022, fondurile rămase vor fi adăugate în trezoreria DAO-ului. 15% din supply este rezervat echipei de 25 de developeri.

Din cele 15%, 80% (120 de miliarde de tokeni din cei 150 de miliarde) vor fi eliberați treptat într-o perioadă de vesting de 6 luni, iar restul de 20% vor putea fi utilizați imediat.

Pe lângă această alocare de tokeni, planurile proiectului sunt destul de neclare. Mai mulți useri și-au exprimat scepticismul pe Twitter, întrebând dacă proiectul este unul real și sigur.

Un alt număr de useri au raportat că au reușit să obțină cu succes tokenii GAS. Cei de la GasDAO au explicat și că smart contracts folosite de ei sunt bazate pe cele OpenZeppelin care au trecut prin mai multe audituri.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.