fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,822.001.23%
  • ethereumEthereum$3,414.250.95%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.472.91%

Tottenham introduce token-ul digital pentru fani: Transformarea interacțiunii cu suporterii

Un nou mod de a interacționa cu fanii. Tottenham Hotspur dă startul unei noi ere în lumea sportului.

Redefinirea interacțiunii cu suporterii

Într-o mișcare semnificativă de a intensifica interacțiunea cu fanii, Chiliz și Socios s-au aliat cu clubul din Premier League, Tottenham Hotspur, pentru a lansa token-ul digital SPURS pentru fani. Conform CEO-ului Chiliz, Alexandre Dreyfus, recenta lansare poziționează Tottenham ca al șaptelea club din Premier League care se alătură ecosistemului sportiv global în creștere, demostrând un interes în inovație și reziliență în condiții de piață volatile.

Token-ul SPURS pentru fani, îmbogățit cu o serie de funcții noi, face parte din programul de loialitate digitală al Tottenham. “Suntem încântați să oferim fanilor din întreaga lume un nou set de recompense și experiențe legate de club”, a declarat Ryan Norys, directorul de vânzări comerciale de la Tottenham Hotspur.

Beneficii adăugate pentru fanii Tottenham

Începând cu 4 octombrie, toți deținătorii de abonamente de sezon cu vârsta de 18 ani și peste vor primi gratuit token-uri SPURS pentru fani, oferind acces la sondaje, predicții, quiz-uri și competiții pe Socios.com. Această nouă colaborare va finanța, de asemenea, programul Reignite al Fundației Tottenham Hotspur, promovând oportunități de angajare pentru adulți și suport pentru un stil de viață sănătos în comunitatea locală a clubului.

Tottenham se alătură altor cluburi în peisajul blockchain

Alături de Tottenham, alte șase cluburi din Premier League au pătruns în acest spațiu. Manchester City a fost unul dintre primii adoptatori, urmat de Arsenal, Crystal Palace și altele. “Suntem în discuții cu peste 50 de cluburi la nivel global”, a menționat CEO-ul Chiliz.

În concluzie, introducerea token-ului digital pentru fani de către Tottenham marchează un pas important în evoluția interacțiunii cluburilor sportive cu fanii în era digitală.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *