fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,540.004.01%
  • ethereumEthereum$3,486.272.52%
  • elrond-erd-2MultiversX$35.911.38%

Teren de vânzare în Oradea acceptă plata în criptomonede!

O oportunitate unică se ivește pe piața imobiliară din Oradea, iar proprietarul este dispus să accepte plata în criptomonede pentru un teren extravilan în suprafață de 25.682 metri pătrați. Cu un preț de 159.000 de euro, terenul se află în apropierea Metro și Fan Courier, la doar 700 de metri de viitoarea centură a Oșorhei-lui.

Terenul, situat între Oșorhei, Cheriu și Oradea, a fost folosit în ultimii ani ca fermă de căpșuni și zmeură. Acesta dispune de un beci de 10 metri pătrați și un container modular de aceeași dimensiune. De asemenea, în partea de jos a terenului se află o baltă de aproximativ 40 de metri pătrați, care a fost utilizată pentru irigații în timpul perioadei de cultivare.

Proprietatea este complet îngrădită cu un gard din sârmă zincată de 1,80 metri și stâlpi de beton, iar vânzarea se face fără nicio sarcină înscrisă în acte. Cu un potențial uriaș pentru dezvoltare industrială sau rezidențială, terenul beneficiază de amplasare strategică în apropierea viitoarei centuri rutiere, care va fi finalizată în următoarele 12 luni.

Noutatea în această tranzacție imobiliară este faptul că proprietarul acceptă plata în criptomonede, în special EGLD, sau orice alt token din top 30 market cap. Aceasta vine ca o oportunitate pentru investitori interesați să își utilizeze activele digitale pentru achiziționarea proprietăților imobiliare.

Prețul terenului este negociabil, iar proprietarul poate fi contactat pe WhatsApp pentru mai multe detalii. Orice persoană interesată poate verifica informațiile despre terenul respectiv după numărul cadastral furnizat.

Această ofertă avantajoasă atrage atenția celor interesați de imobiliare și criptomonede, reprezentând o oportunitate unică pe piața din Oradea. Achiziționarea unui teren folosind criptomonede devine tot mai populară, oferind un nou mod de plată într-un domeniu tradițional.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *