fbpx
  • bitcoinBitcoin4.11%
    $26,805.00
  • ethereumEthereum3.31%
    $1,875.07
  • elrond-erd-2MultiversX-1.03%
    $36.17

Revolut și Polkadot lansează al doilea curs

După ce primul curs realizat împreună, în iulie 2022, pentru produsul „Learn & Earn”, a fost foarte bine primit, Polkadot și Revolut aduc un nou curs despre cryptomonede în cadrul aplicației. Acesta va fi axat pe Staking.

 

DOT a fost primul Token ce a făcut obiectul unui curs propus de Revolut utilizatorilor săi, prin intermediul funcției „Learn & Earn”. Astfel, clienții aplicației financiare ce este folosită de peste 2,6 milioane de utilizatori în România, au putut să câștige DOT în timp ce au învățat despre tehnologia care stă la baza inovației financiare. Recompensa ce poate fi obținută este de până la 8 EURO în moneda DOT, iar tot ce trebuie să faci este să finalizezi cu succes chestionarul. De asemenea, ai posibilitatea să faci staking dacă vrei să pui în aplicare ce ai învățat din noul curs.

 

Cursul „Bonus Polkadot” este format din două lecții. Prima explică, în detaliu, procesul de Staking, în timp ce a doua pune accentul pe conceptele de multichain. Informația este transmisă  sub formă de materiale vizuale (carduri interactive plus videoclipuri) pentru a împărtăși informații fundamentale despre DOT și despre modurile de utilizare ale Polkadot.

 

Emil Urmanshin (Crypto General Manager Revolut) a declarat:

Suntem foarte încântați de al doilea curs cu Polkadot, care oferă clienților posibilitatea de a afla mai multe despre Staking. Având în vedere evoluțiile recente ale reglementărilor, credem cu tărie că momentul acesta este unul potrivit pentru a prezenta un astfel de curs clienților, aceștia având astfel ocazia de a înțelege cum contribuie Staking-ul la blockchain, cum funcționează și de astfel să se simtă confortabil atunci când decid să pună tokenurile la lucru și să câștige recompense de miză pe baza soldurilor deținute.”
Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *