fbpx
  • bitcoinBitcoin$67,706.00-0.96%
  • ethereumEthereum$3,774.59-1.88%
  • elrond-erd-2MultiversX$40.030.33%

Parteneriat Major în Lumea Crypto: Google și MultiversX Unesc Forțele

Google intră în universul crypto. Un eveniment major tocmai a fost anunțat care promite să schimbe regulile jocului în industria crypto.

O Alăturare Surprinzătoare

Ziua a doua a xDay 2023 a adus o veste surprinzătoare: Google și MultiversX își unesc forțele. În cadrul unui eveniment de mare amploare organizat de MultiversX la Palatul Parlamentului din România, a fost anunțat un parteneriat strategic cu gigantul tech, Google. Această colaborare are scopul de a impulsiona adoptarea și de a accelera expansiunea Web3 și a ecosistemului MultiversX.

Susținere Financiară și Tehnologică de la Google Cloud

În centrul discuțiilor a fost prezent și Daniel Rood, șeful Web3 EMEA pentru Google Cloud, care a discutat despre similaritățile obstacolelor întâmpinate de Google în efortul său de a ajunge la miliarde de utilizatori. Parteneriatul, bazat pe “4 piloni” după cum a menționat Rood, va integra datele care rulează pe MultiversX direct în infrastructura Google Cloud, adăugând un strat suplimentar de securitate pentru blockchain.

MultiversX, cunoscut anterior sub numele de Elrond, a fost remarcat în ultimii doi ani pentru arhitectura sa de sharding, capabilă să gestioneze peste 100.000 de tranzacții pe secundă. Prin acest parteneriat, proiectul își consolidează angajamentul de a oferi utilizatorilor și dezvoltatorilor o infrastructură sigură și scalabilă.

O Nouă Eră pentru MultiversX și Industria Crypto

Beniamin Mincu, CEO-ul MultiversX, a subliniat entuziasmul echipei în legătură cu această colaborare, văzând-o ca pe un plan strategic pentru extinderea ecosistemului lor și aducerea de oportunități semnificative pentru utilizatori și dezvoltatori. Google Cloud nu va oferi doar suport financiar, ci și un angajament de a crea spații, precum hackathoane, unde inovatorii pot beneficia direct de pe urma parteneriatului.

În contextul evenimentului xDay 2023, va avea loc și un hackathon cu premii de 1 milion de dolari și finanțări suplimentare, stimulând astfel comunitatea de dezvoltatori și consolidând poziția Google ca unul dintre principalii inovatori în lumea blockchain.

Prin aceste mișcări strategice, MultiversX și Google își propun să redefinească viitorul crypto și al Metaverse, marcând începutul unei noi ere în industrie.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *