fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,421.001.14%
  • ethereumEthereum$2,035.750.37%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.48-1.53%

Oportunitate unică pentru investitori: Plata în cryptomonede pentru proprietăți imobiliare

Investițiile imobiliare întâlnesc lumea cryptomonedelor. Titirez.ro și TOKERO deschid o nouă eră în tranzacționarea proprietăților.

Inflație și Deprecierea Economiei

Într-un context în care inflația anuală a coborât abia sub 10% și dobânzile bancare sunt sub acest nivel, românii caută alternative pentru protejarea și multiplicarea capitalului. Diversificarea portofoliului investițional a devenit o necesitate, iar Titirez.ro, în parteneriat cu TOKERO REAL ESTATE&CONSTRUCȚII, oferă acum o soluție inovatoare: plata în cryptomonede pentru proprietăți imobiliare.

Parteneriatul Titirez.ro și TOKERO

Titirez.ro, unul dintre cei mai mari jucători din domeniul imobiliar online din România, și TOKERO, o platformă de cryptomonede, au anunțat un parteneriat ce permite achiziționarea de proprietăți imobiliare prin intermediul cryptomonedelor. “Colaborarea cu TOKERO este o dovadă a angajamentului nostru de a facilita cât mai mult activitatea de tranzacționare pe piața imobiliară locală”, a declarat reprezentantul Titirez.ro.

Cum Funcționează

Începând cu august 2023, investitorii pot utiliza cryptomonede pentru a achiziționa proprietăți listate pe Titirez.ro. TOKERO va converti cryptomonedele în euro sau lei, simplificând astfel procesul de plată și reducând timpul și birocrația asociate. “Suntem convinși că investitorii români vor fi încântați de oportunitatea inedită pe care le-o punem la dispoziție”, a spus Sabin Simionescu, co-CEO la TOKERO.

Implicații și Perspective

Acest parteneriat nu doar că facilitează tranzacționarea, dar și deschide o nouă perspectivă pentru investitorii în cryptomonede și imobiliare. Pe de o parte, cryptomonedele pot genera câștiguri rapide, iar pe de altă parte, investițiile imobiliare oferă stabilitate pe termen lung. Astfel, se creează un echilibru și o complementaritate între cele două tipuri de investiții.

Despre Parteneri

TOKERO, evaluată la 15 milioane de euro la sfârșitul anului 2021, are planuri de extindere internațională. Titirez.ro, lansat în 2010, cuprinde o rețea de 17 site-uri imobiliare și a fost pionier în adoptarea tehnologiei în sectorul imobiliar din România.

În concluzie, parteneriatul între Titirez.ro și TOKERO aduce o inovație majoră pe piața imobiliară și financiară din România, oferind oportunități noi pentru investitori.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *