fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,247.000.50%
  • ethereumEthereum$2,028.870.14%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.38-1.24%

MultiversX și Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu Lansează o Inițiativă Academică Revoluționară în Sfera Crypto

Universul Crypto, educația și inovația converg într-un parteneriat unic între MultiversX și Universitatea “Lucian Blaga”. O colaborare care pune Sibiul pe harta internațională a tehnologiei blockchain.

Deschiderea către o Nouă Eră

Educația este esențială pentru a naviga provocările și oportunitățile erei digitale. În acest sens, o inițiativă academică nouă, dezvăluită de MultiversX în parteneriat cu Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, promite să modeleze educația tinerilor talentați în domeniul blockchain. Compania MultiversX, însoțită de alte 5 companii locale, contribuie financiar și didactic la implementarea acestei inițiative.

O Inițiativă Educațională Avangardistă

Facultatea de Științe Economice de la Universitatea “Lucian Blaga” introduce un nou program de studii, “Business Informatics”, axat pe inovație și relevanță. Specializarea, predata exclusiv în limba engleză de către specialiști, va oferi 30 de locuri gratuite, dintre care 20 finanțate de companiile partenere.

Prin parteneriatul cu MultiversX, studenții vor avea oportunitatea de a studia disciplina “Blockchain and FinTech Applications”, familiarizându-se cu funcționalitățile rețelei blockchain MultiversX și cu aplicațiile descentralizate ale acesteia.

Companiile și Universitățile – un Parteneriat Productiv

CEO-ul MultiversX, Beniamin Mincu, a subliniat importanța educației de calitate pentru adopția și dezvoltarea tehnologiei blockchain. În același timp, Conf. univ. dr. Eduard Stoica, Prodecan al Facultății de Științe Economice, a evidențiat beneficiile reciproce ale colaborării între mediul academic și cel de business.

 

“Tehnologia blockchain facilitează accesul la instrumente financiare și alte servicii digitale oricui, de oriunde de pe glob, aducând totodată și alte avantaje precum rezistența la cenzură, compozabilitate, performanțe ridicate și costuri reduse. În calea către o economie bazată pe această tehnologie și adopția acesteia, înțelegem pe deplin importanța și necesitatea unui act educațional de calitate. Acesta reprezintă cheia care susține dezvoltarea individuală, dar ne și conectează la potențialul inovator al tinerilor, care vor deveni, la rândul lor, arhitecții economiei viitorului.” a declarat Beniamin Mincu, CEO MultiversX

 

“Parteneriatul dintre Facultatea de Științe Economice a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu și compania MultiversX contribuie la dezvoltarea unei educații superioare adaptate la provocările din era digitală prin studiul și aplicarea tehnologiilor emergente în economie și afaceri, la pregătirea studenților pentru cariere de succes într-o lume în continuă schimbare. Prin această colaborare, ambele părți, studenții și profesorii în același timp, vor construi împreună cunoștințe și inovații ce pot avea un impact semnificativ în societate și în economia globală.
Compania MultiversX demonstrează un angajament puternic în domeniul educației prin implicare activă, iar această punte între lumea academică și cea de business poate să aducă beneficii reciproce. Pe de o parte, facultatea se bucură de know-how prin experiența unui lider tehnologic, ceea ce sporește calitatea educației oferită studenților. Pe de altă parte, MultiversX beneficiază de oportunități de cercetare aplicată și atragere de talente noi, contribuind la dezvoltarea și avansul industriei tehnologice.” a declarat Conf. univ. dr. Eduard Stoica, Prodecan / Facultatea de Științe Economice

 

Deschiderea Către Viitor

Această colaborare se alătură eforturilor mai ample ale MultiversX de a contribui la dezvoltarea industriei blockchain. Prin diverse activități și evenimente, precum demonstrații, hackathons și materiale educative, compania își propune să stimuleze adopția tehnologiei blockchain în rândul tinerilor entuziaști.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *