fbpx
  • bitcoinBitcoin1.86%
    $28,787.00
  • ethereumEthereum0.15%
    $1,819.15
  • elrond-erd-2MultiversX-3.01%
    $43.26

Humans.ai intră în parteneriat cu firma Chymia Consulting HK

humans.ai parteneriat

Humans.ai, startup-ul românesc ce utilizează tehnologie AI, a anunțat intrarea în parteneriat cu Chymia Consulting HK, unul dintre principalii investitori în proiect. Chymia e o firmă de investiții cunoscută pentru investițiile în proiectele care urmăresc să revoluționeze industriile în care activează.

”Echipa Chymia Consulting a oferit servicii de consultanță unor companii blockchain renumite de peste tot de pe glob, ajutându-le să ajungă la adopție și recunoaștere globală.”

… a declarat Sabin Dima, CEO-ul Humans.ai, adăugând:

”Blockchain-ul a devenit un disruptor tehnologic ce a afectat modelele de business ale numeroase firme și lanțuri de aprovizionare. La Humans.ai, credem că piața AI poate fi afectată cel mai mult de integrarea cu blockchain, dacă avem în vedere provocările legate de control și transparență.”

CEO-ul Chymia Consulting HK este Kenji Sasaki, unul din co-fondatorii Cardano. Firma a investit în proiecte ca Emurgo, Paylend, Centrality și PumaPay.

Humans.ai, după cum am detaliat în articole precedente, urmărește crearea unei platforme care permite crearea de conținut prin intermediul inteligenței artificiale.

Token-ul HEART al proiectului are o valoare la momentul actual de 0.15 dolari, fiind în scădere cu 10% în ultimele 24 de ore, conform datelor CoinMarketCap. Market cap-ul proiectului este de 61 de milioane de dolari, iar volumul de trading de 832,000 de dolari în ultima zi.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *