fbpx
  • bitcoinBitcoin-2.24%
    $22,714.00
  • ethereumEthereum-2.52%
    $1,633.51
  • elrond-erd-2MultiversX-3.43%
    $45.48

GameFI ar putea crea noi oportunități de muncă

CEO-ul studioului de jocuri Web3 din Australia, Ninja Syndicate, consideră că GameFi ar putea reprezenta o nouă posibilitate prin care  utilizatorii pot câștiga un salariu de existență.

Fondatorul John Nguyen și CEO-il Alex Dunmow spun că locurile de muncă tradiționale sunt din ce în ce mai expuse riscului din cauza unor factori precum automatizarea și inteligența artificială. Potrivit dezvoltatorilor, jocurile blockchain pot reprezenta un rol vital pentru ca oamenii să își câștige existența în lumea digitală prin intermediul P2E.

Procesul necesită adesea o muncă semnificativă, dar Dunmow spune că multe jocuri standard triple-A le consumă o mulțime de timp jucătorilor fără a primi recompense în schimb.

În  GameFi, activele digitale pot veni sub formă de jetoane nefungibile (NFT): utilizatorii le pot duce apoi pe o piață și le pot vinde pentru monedă fiat sau crypto, câștigând în esență un salariu prin jocuri, a argumentat Dunmow.

Dunmow și Nguyen spun că negativitatea din jurul NFT-urilor și blockchain-ului în jocuri reprezintă o provocare, dar prin jocurile lor, ei speră să „educe subtil oamenii despre beneficiile NFT-urilor”.

Studioul de jocuri a dezvoltat un set de jocuri blockchain sub ecosistemul Supremacy World, care implică construirea, lupta și exploatarea resurselor într-o lume distopică fictivă în care facțiunile folosesc mech-uri gigantice pentru a lupta pentru teritoriu și putere.

Supremacy va combina în cele din urmă patru jocuri, o arenă de luptă care este deja lansată, un shooter în prima persoană (FPS), un MMO și un joc de strategie mare (RTS) în timp real.

Prin seria de patru jocuri interoperabile, directorii au spus că creează un ecosistem în care jucătorii au „proprietatea suverană” asupra activelor lor digitale și le pot folosi în orice mod doresc.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *