fbpx
  • bitcoinBitcoin$66,215.001.33%
  • ethereumEthereum$3,569.905.42%
  • elrond-erd-2MultiversX$33.163.00%

Gabi Tamaș renunță la fotbal pentru crypto!

Schimbarea radicală a fotbalistului: De la teren la crypto.


De ce a ales Gabi Tamaș să se retragă?
În spatele deciziei sale stă un proiect ambițios legat de crypto.


Un nou început pentru Tamaș
Gabi Tamaș, cunoscutul fotbalist român, și-a surprins fanii și colegii de breaslă anunțându-și retragerea la vârsta de 39 de ani. Recent, FANATIK a dezvăluit motivul real din spatele acestei decizii. După o carieră îndelungată în fotbal, Tamaș vrea să intre în lumea criptomonedelor cu un proiect inovator care promite să revoluționeze sportul.

Calorii transformate în crypto
Se numește Emorya, proiectul la nivel global în care Gabi Tamaș se implică activ. Ideea centrală este să recompenseze oamenii în funcție de caloriile pe care le ard, creând astfel o legătură directă între mișcare și recompensă financiară. Emorya va funcționa pe baza hiperdeflației, oferind posibilitatea suporterilor să se conecteze direct cu cluburile de sport și jucătorii.

Revoluția sportului prin Emorya
“Este un proiect ce va revoluționa tot. Gândiți-vă că puteți face sport și caloriile arse se vor transforma în bani”, a declarat Gabi Tamaș în exclusivitate pentru FANATIK. Pe lângă faptul că fostul jucător dorește să contribuie la dezvoltarea sportului românesc, el intenționează și să înființeze o academie sportivă dedicată tinerilor.

Un pas mare în afara terenului
Chiar dacă și-a încheiat cariera de fotbalist, Tamaș a exprimat dorința de a rămâne în continuare aproape de sport, având planuri clare în direcția antrenoratului și managementului fotbalistic.


Decizia lui Tamaș vine într-un moment cheie pentru evoluția sportului românesc, combinând pasiunea pentru mișcare cu oportunitățile financiare oferite de lumea crypto. Se așteaptă ca Emorya să aducă o schimbare semnificativă în modul în care sportivii și suporterii interacționează cu sportul.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *