fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.06%
    $22,967.00
  • ethereumEthereum-1.66%
    $1,578.19
  • elrond-erd-2MultiversX-0.82%
    $43.48

Falimentul Three Arrows Capital este investigat de SEC și CFTC, în timp ce co-fondatorii au dispărut

Potrivit unui raport de la Bloomberg, Three Arrows Capital (3AC) este investigată de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse (SEC) și Commodity Futures Trading Commission (CFTC) pentru încălcarea unor reguli de contuidă a investitorilor.

Investigația ar ajuta SEC și CFTC să determine dacă investitorii au fost induși în eroare cu privire la informațiile despre soldul companiei și înregistrarea la autoritățile naționale. Cu toate acestea, este important de menționat că nici SEC și nici CFTC nu au oferit informații cu privire la investigație.

Prăbușirea ecosistemului Terra a fost declanșatorul pierderilor 3AC, care a dus la eșecul plății împrumuturilor sale de la Voyager Digital. Acest lucru a dus la lichidarea activelor sale, iar câteva zile mai târziu, Three Arrows Capital a intrat în faliment. Nu prea mult după aceasta, Voyager a depus faliment, invocând condițiile de piață. 3AC este deja investigat de organismele de reglementare din Singapore.

 

În urma falimentului, Teneo a fost desemnată ca societate responsabilă cu lichidarea activelor 3AC. Totuși, Teneo nu a reușit să ajungă la co-fondatorii Three Arrows Capital, deoarece aceștia se pare că au dispărut. Lichidatorul caută acum permisiunea de a emite citații către acești co-fondatori, ca ultimă soluție. Comentând același lucru într-un interviu acordat Bloomberg, lichidatorul a spus:

„Fondatorii, prin consilier, au susținut că informațiile limitate pe care ni le-au furnizat până în prezent, care reprezintă o listă incompletă de active și dezvăluiri selective cu privire la mijloacele de accesare electronică a activelor digitale, reprezintă toate documentele aflate în posesia lor.”

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *