fbpx
  • bitcoinBitcoin1.01%
    $28,825.00
  • ethereumEthereum-0.31%
    $1,815.74
  • elrond-erd-2MultiversX-3.30%
    $43.48

Elrond: Urmează noi listări pe DEX-ul Maiar

maiar listari

La doar două luni de la lansarea Maiar, DEX-ul are deja peste 1 miliard de dolari în TVL și un volum de trading total de aproximativ două miliarde cu doar 4 tokeni disponibili MEX/LKMEX, EGLD, USDC și RIDE. Se pare însă acum că echipa plănuiește noi listări.

Într-un blog post publicat ieri, 25 ianuarie, Beniamin Mincu, CEO-ul Elrond, a explicat procesul de listare de noi tokeni pe Maiar. Listările vor avea loc prin intermediul tokenilor ESDT, echivalentul a ERC20 de pe Ethereum. Inițial, noii tokeni vor putea fi tranzacționați în perechi cu EGLD sau MEX, și mai apoi cu USDC.

Creatorii proiectelor interesați de listarea pe Maiar vor avea posibilitatea de a crea și diverse pool-uri, cu precizarea că perechile noi de trading vor trebui importate de useri în viitor, deci nu vor apărea în mod default pe DEX.

Va fi nevoie de minim 100,000 de dolari în lichiditate pentru a activa funcția de swap. Mai mult decât atât, dacă lichiditatea unui token (sau mai bine zis o pereche de tokeni) scade sub acest prag, funcția de swap va fi dezactivată în mod automat.

Primele noi listări vor începe pe 31 ianuarie, într-un eveniment de tip ”Battle of Yields” organizat de Elrond, cu scopul de a testa noile funcții ce vor permite listări în viitor. Mincu subliniază și faptul că noul bridge ce urmează a fi lansat între Elrond și Ethereum va permite oricărui token ERC20 să fie integrat cu Elrond, sub formă de tokeni ESDT.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *