fbpx
  • bitcoinBitcoin-2.24%
    $22,714.00
  • ethereumEthereum-2.52%
    $1,633.51
  • elrond-erd-2MultiversX-3.43%
    $45.48

Crypto.com va deschide un sediu în Franța și va investi 150 de milioane de dolari

Crypto.com a anunțat că va investi 150 de milioane de euro în Franța pentru a-și extinde operațiunile și a înființa un nou sediu regional la Paris.

Anunțul precizează că exchange-ul își asumă un angajament pe termen lung  și intenționează să-și extindă platforma angajând specialiști din Franța.  Conform platformei, o o echipă locală va ajuta la creșterea la nivel loca, cu accent pe conformitate, produs și dezvoltarea afacerii.

Eric Anziani, directorul operațiunii Crypto.com, a spus:

„Suntem incredibil de încântați să ne realizăm angajamentul față de Franța și Europa prin înființarea sediului nostru regional la Paris. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să ne angajăm cu părțile interesate din toate sectoarele pentru a ajuta la facilitarea noii economii digitale din Franța și pentru a oferi clienților cea mai bună calitate când vine vorba de servicii în industria crypto”

Această decizie a venit la scurt timp după ce exchange-ul a achiziționat licențe de reglementare de la organele franceze.

Ca prim pas, Crypto.com a primit autorizarea pentru a fi înregistrat ca furnizor de servicii de active digi. După aceea, în septembrie, crypto.com a fost în sfârșit înregistrat ca DASP de către Authorité des Marchés Financiers (AMF).

Crypto.com s-a concentrat recent pe extindere. Compania a obținut o licență Digital Payment Token (DPT) de la Singapore pe 22 iunie. Această licență a permis platformei să ofere o gamă largă de servicii de plată care intră sub incidența Legii serviciilor de plată din Singapore.

În iulie, schimbul a obținut o licență de Crypto Asset Operator de la Organismo Agenti e Mediatori (OAM) din Italia , care a permis platformei m să ofere tranzacționare crypto, servicii de custodie și alte produse în Italia.

Câteva zile mai târziu, bursa a fost aprobată de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC) pentru a oferi toate produsele și serviciile sale utilizatorilor din Cipru. Aproximativ în același timp, crypto.com a primit o altă licență de la organele grecești, care i-a permis să se extindă în Grecia.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *