fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.06%
    $22,947.00
  • ethereumEthereum-1.74%
    $1,578.87
  • elrond-erd-2MultiversX-1.09%
    $43.38

Signature Bank limitează transferurile SWIFT pe Binance

Clienții Signature Bank care facilitează operațiuni fiat cu platforma Binance nu vor putea efectua transferuri SWIFT mai mici de 100.000 USD, potrivit unui anunț făcut de exchange.

„Unul dintre partenerii noștri fiat banking, Signature Bank, ne-a informat că nu va mai sprijini niciunul dintre clienții lor cu privire la cumpărarea și vânzarea de crypto cu sume mai mici de 100.000 USD începând cu data de 1 februarie 2023”, a declarat un purtător de cuvânt al Binance într-un e-mail.

SWIFT este un sistem financiar care permite băncilor și altor instituții financiare din întreaga lume să trimită și să primească informații criptate privind date de transfer de bani transfrontalier.

Vestea bună e că doar 0,01% dintre utilizatorii lunari ai Binance sunt clienți Signature Bank. Alți parteneri bancari Binance nu au fost afectați, a menționat exchange-ul, adăugând că lucrează activ pentru a găsi o soluție alternativăpentru utilizatorii afectați.

„În plus, toate celelalte funcții Binance nu sunt afectate de această modificare și toți utilizatorii pot continua să-și folosească conturile. În special, cumpărarea și vânzarea de criptomonede folosind carduri de credit sau de debit, folosind una dintre celelalte valute fiat acceptate de Binance (inclusiv euro) și piața noastră P2P Binance va continua să funcționeze ca de obicei”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Binance.

Signature Bank a fost puternic lovită de recentele tulburări din industria crypto, conform ultimelor sale documente din trimestrul al patrulea. În ultimul trimestru al anului 2022, banca a anunțat o scădere a depozitelor clienților de aproximativ 14 miliarde de dolari, invocând „reducerea planificată a depozitelor bancare cu active digitale”, alături de haosul la nivel de industrie.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *