fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,264.000.70%
  • ethereumEthereum$2,027.170.09%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.23-2.30%

Primarul din Miami vrea să atragă crypto miners cu energie nucleară

miami crypto mining

Primarul din Miami, Francis Suarez, s-a dovedit a fi un fan al pieței crypt de-a lungul timpului, iar acum plănuiește să atragă crypto miners din China prin utlizarea de energie nucleară ieftină.

Din cauza noilor restricții din China, miners se uită spre alte țări pentru a-și reloca centrele. La modul general, industria crypto mining se îndreaptă spre un viitor în care va folosi doar energie regenerabilă.

Într-un interviu cu CNBC, primarul a anunțat că nu a primit încă nici un răspuns de la miners chinezi. Acesta spune că orașul ar putea beneficia de industria crypto mining pentru că produce energie nucleară în exces, pe care o poate vinde ieftin.

Pe fondul stimulării masive a economiei americane de către guvern, Suarez a început să investească în Bitcoin și Ethereum. În legătură cu energia nucleară, acesta a comentat:

”The fact that we have nuclear power means that it’s very inexpensive power.”

Primarul se află în discuții cu Power & Light Company, firma responsabilă de managementul energiei nucleară, pentru a stabili distribuția și prețul acesteia pentru crypto miners.

Miners caută un anumit preț pe kilowatt oră, pe care Suarez susține că îl va lua în considerare. Primarul mai dorește să înființeze anumite zone de afaceri crypto-friendly în care ar exista reglementări mai puțin severe și taxe minime.

Miami nu e singurul loc în SUA care ar fi atractiv pentru crypto miners. Texas este o altă destinație pe care aceștia ar putea-o lua în considerare din pricina surplusului de energie solară și eoliană.

Un fost angajat Gemini, Brandon Arvanaghi susține că acesta ar putea fi startul unei noi industrii de crypto mining în SUA. Acest lucru se datorează în principal oficialilor pro-crypto ca guvernatorul Greg Abbott din Texas, crede el.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *