fbpx
  • bitcoinBitcoin$20,903.00-1.95%
  • ethereumEthereum$1,201.77-2.24%
  • ElrondElrond$56.11-4.07%

Optimism, Layer 2 pe Ethereum, anunta mult asteptatul token

Echipa din spatele solutiei Layer 2 de pe Ethereum, Optimism, a anuntat pe 26 aprilie ca vor lansa un token, OP, si mult asteptatul airdrop. De asemenea, acestia au creionat si cum se va guverna Rollup-ul: prin ceea ce declara ei Optimism Collective, “o democratizare a guvernarii printr-un experiment la scara larga”, ce va fi impartita in doua parti: Citizens` House si Token House.

Fiecare parte a Guvernarii protocolului va avea un scop de sine statator. Token House va lua fiinta odata cu lansarea airdrop-ului, ce se preconizeaza ca va ajunge in portofelele utilizatorilor in Q2 2022 si va fi responsabila pentru voturile in cadrul Guvernantei si a stimulentelor financiare pentru proiectele ce vor sa construiasca pe Optimism. Citizens House se va ocupa cu finantarea retroactiva a bunurilor publice, iar pentru a fi parte din aceasta casa va fi nevoie sa detii un NFT non-transferabil. Echipa din spatele solutiei Layer 2 doreste ca prin noua teza de Guvernare sa atraga cat mai multi utilizatori in cadrul ecosistemului.

In cadrul anuntului au fost mentionate si criteriile pentru Airdrop. De asemenea, fiecare utilizator poate verifica daca a indeplinit macar o conditie pentru a primi acest cadou.

Optimism este una dintre cele mai utilizate solutii Layer 2 pentru blockchain-ul Ethereum, cu peste $500 milioane TVL, iar cei mai feroce concurenti sunt Polygon sau Arbitrum. Vitalik Buterin a mentionat deseori ca aceste solutii de degrevare a celui mai mare blockchain sunt binevenite si vor fi principalul motor de scalabiltate a retelei.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.