fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,069.00-3.86%
  • ethereumEthereum$3,066.84-4.35%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.90-1.86%

Olari NFT: Primul proiect fotografic de pe Elrond

olari nft elrond

Colecția Olari NFT reprezintă o premieră pe blockchain-ul Elrond, în sensul că este prima astfel de colecție lansată de un fotograf amator din România. Site-ul acestuia poate fi găsit aici.

Colecția constă în 2500 de NFT-uri ce reprezintă fotografii realizate de Olari, cu precizarea că la cererea holderilor, aceștia vor avea posibilitatea să primească fotografia în rezoluție maximă prin email, introducând posibilitatea ca aceasta să fie printată și înrămată.

Conform echipei, monedele EGLD obținute în urma vânzării vor fi puse la staking, o parte din recompensele generate în acest mod fiind returnate comunității. O altă parte vor fi folosite pentru donații către diverse ONG-uri ce se ocupă cu sprijinul unor cauze sociale și a persoanelor dezavantajate.

Fiecare NFT va costa 0.5 EGLD, colecția fiind disponibilă pe marketplace-ul Trust Market de pe Elrond. Lansarea va avea loc în următoarele săptămâni. Pe lângă recompensele precizate mai sus, există și diverse tier-uri de reward-uri în funcție de NFT-urile cumpărate, astfel:

  • Primii 100 de holderi vor primi 1 EGLD după ce colecția va fi complet vândută.
  • Primii 500 de holderi vor avea acces la două premii lunare (distribuite la întâmplare) în valoare de 0.5 EGLD după ce se vor fi vândut primele 500 de NFTs.
  • Concursuri similare vor avea loc și pentru cei ce cumpără NFT-urile 500-2500, mai multe detalii putând fii găsite pe site

Disclaimer: Articolul a fost sponsorizat de OlariNFT.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *