fbpx
  • bitcoinBitcoin1.54%
    $28,712.00
  • ethereumEthereum-0.18%
    $1,813.01
  • elrond-erd-2MultiversX-3.46%
    $43.14

Noul model ChatGPT ‘GPT-4’ declanșează o creștere masivă a tokenurilor AI

 

OpenAI a lansat GPT-4, o îmbunătățire a modelului ChatGPT. Noul model poate procesa imagini și este mai fiabil și creativ. Numeroase proiecte cripto axate pe AI beneficiază de interesul generat de succesul ChatGPT.

ChatGPT continuă să domine sfera tehnologică, OpenAI anunțând lansarea GPT-4, un model nou ce aduce numeroase îmbunătățiri. Startup-ul afirmă că GPT-4 este mai capabil decât predecesorul său GPT-3.5, deoarece oferă o fiabilitate, creativitate și gestionare a instrucțiunilor nuanțate mai bune.

Printre caracteristicile noi ale modelului se numără capacitatea de a înțelege imagini. De exemplu, un utilizator poate transmite o imagine care conține mai multe ingrediente, iar AI va răspunde cu posibilele feluri de mâncare în care pot fi folosite. ChatGPT va avea, de asemenea, o “memorie mai bună” și poate procesa până la 25.000 de cuvinte.

OpenAI, în care Microsoft a investit 10 miliarde de dolari, este subiectul principal în lumea tehnologică, iar multe companii rivale își încep propriile proiecte în domeniul AI. Desigur, există încă provocări și capcane, dar acest lucru nu a împiedicat milioane de utilizatori să folosească aplicația ChatGPT.

Profesorii au avertizat împotriva folosirii ChatGPT, în special având în vedere că modelul s-a dovedit extrem de capabil la diferite tipuri de examene.

AI a crescut constant în importanță de-a lungul anilor, dar 2023 se prefigurează ca unul dintre cei mai critici ani de până acum.

Industria cripto a luat act, cu mai multe proiecte care înregistrează creșteri de la începutul anului. Conor Grogan de la Coinbase a testat și el aplicația, introducând un contract inteligent – iar aplicația a identificat vulnerabilități.

ChatGPT este una dintre cele mai fierbinți povești ale anului 2023, iar noul model va spori cu siguranță popularitatea aplicației.

Unele proiecte cripto au început chiar să profite de acest fenomen, cel mai notabil fiind CryptoGPT.

Proiectul afirmă că platforma sa este un strat ZK Layer-2 care permite utilizatorilor să-și monetizeze datele AI și să “transforme fiecare sarcină din viața de zi cu zi într-o sursă de venit.” Aceste elemente includ fitness, întâlniri, jocuri și educație. Tokenul a cunoscut o creștere semnificativă în ultimele zile.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *