fbpx
  • bitcoinBitcoin-2.07%
    $22,734.00
  • ethereumEthereum-2.31%
    $1,634.64
  • elrond-erd-2MultiversX-3.37%
    $45.57

M&M lansează bomboane cu tema Bored Ape Yacht Club

Proprietarii Bored Ape Yacht Club și-au folosit drepturile de proprietate pentru a-și transforma imaginile NFT în orice, de la îmbrăcăminte la jucării, ambalaje de alcool și restaurante. Mai nou, M&M a scos pe piața bomboane cu tema BAYC.

Bandul Candy Mars a anunțat că a semnat un acord cu casa de discuri Universal Music Group (UMG) 22:22 pentru a crea M&M’s în ediție limitată bazate pe Kingship, trupă să virtuală formată din avatarurile Bored Ape Yacht Club și Mutant Ape Yacht Club.

„Așteptările consumatorilor pentru ceea ce își doresc de la mărcile lor preferate s-au] schimbat, iar la Mars, știm că trebuie să fim mai inovatori ca niciodată cu un brand atât de faimos din punct de vedere cultural precum M&M’s”, a declarat Vicepreședintele global Mars Wrigley, Jane Hwang. Într-o postare.

Kingship este o trupă creată din NFT-urile deţinute de antreprenorul Jimmy McNelis. Casa de discuri 10:22PM a creat personalități în jurul ilustrațiilor Bored Ape și dezvoltă muzică originală pentru grup – urmând modelul stabilit de populară trupă virtuală Gorillaz – care va susține concerte în lumi metaverse.

Ca parte a acordului, Mars a lansat cantități limitate de bomboane de ciocolată marca M&M, care prezintă imagini cu BAYC și iconografia Kingship pe ele. În total, Mars va vinde doar 10.000 de pachete de bomboane din această colecție.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *