fbpx
  • bitcoinBitcoin$29,864.00-1.97%
  • ethereumEthereum$2,033.65-2.28%
  • ElrondElrond$98.02-1.14%

Mike Tyson e ”all in” în Solana

mike tyson

Legendarul boxer Mike Tyson a dezvăluit pe Twitter că e ”all in” în Solana, precum și că a achiziționat un NFT pe nume Catalina Whale, mintat de asemenea pe Solana.

Conform unui raport publicat de U.today, Tyson a organizat în septembrie un sondaj în care își întreba fanii dacă ar trebui să investească în Ethereum sau Solana.

Boxerul și-a lansat anul trecut propria colecție NFT intitulată ”The Mike Tyson NFT Collection,” incluzând diverse momente din viața și cariera luptătorului. NFT-urile au fost realizate cu ajutorul artistului Cory Van Lew.

Solana este la momentul actual al 7-lea proiect crypto după market cap în topul celor de la CoinGecko, cu un market cap de 45 de miliarde de dolari și un preț actual de 143.78 dolari. Prețul monedei nu a reacționat prea puternic în urma declarațiilor lui Tyson, fiind în scădere cu 3.6% în ultimele 24 de ore.

Mike Tyson a afirmat și că a intrat într-o colaborare cu un proiect crypto numit TheDreamChain, construit de asemenea pe Solana, care se ocupă cu combaterea problemelor legate de sănătatea mentală a oamenilor în era digitală. În mod interesant, moneda poate fi cumpărată și vândută doar în orele în care bursele americane sunt deschide (16:30 – 23:00 PM ora României).

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.