fbpx
  • bitcoinBitcoin0.02%
    $23,089.00
  • ethereumEthereum-0.26%
    $1,599.53
  • elrond-erd-2MultiversX2.79%
    $44.86

Liga americană de fotbal lansează NFTs

 

Liga americană de fotbal profesionist (Major League Soccer – MLS) a anunțat lansarea unei colecții de 4 NFTs legate de două meciuri importante care urmează să aibă loc în acest weekend: Portland Timbers vs L.A. Galaxy, ce va fi jucat sâmbătă și va fi difuzat de ABC, și Atlanta United vs Seattle Sounders – duminică, difuzat de Fox.

NFT-urile vor fi create live de 4 artiști de stradă, unul pentru fiecare echipă din MLS, vineri, într-o emisiune difuzată pe Bitski, un site pe care operele vor fi puse la vânzare. 

Artiștii care vor crea NFT-urile sunt Mighty Short (pentru Timbers), Aaron Kai (Galaxy), Kyler Martz (Sounders) și Paper Frank (United).

Aceasta este prima dată când MLS va distribui NFTs într-o manieră oficială.

Anul trecut, Sorare (o platformă de joc de cărți virtuală) a creat tokens Ethereum care reprezentau jucători MLS, dar printr-un parteneriat cu asociația de jucători MLS, și nu cu liga în sine.

Oficiali ai ligii susțin că o porțiune dintre câștiguri va fi folosită pentru a compensa pentru emisiile de carbon, ceea ce ar face colaborarea una carbon neutral. În acest scop, MLS va lucra împreună cu Aerial.is.

 

“The special NFT art collection is the latest evolution of Major League Soccer’s commitment to celebrating the creativity in our sport and the permission to connect soccer with progressive and exciting art experiences.”

 

… a comentat purtătorul de cuvânt al MLS, Chris Schlosser.

MLS va oferi fanilor posibilitatea de a cumpăra postere NFT în ediție limitată, cu meciurile din acest weekend.

Va exista o perioadă în weekend în care se va putea cumpăra o cantitate nelimitată de astfel de postere virtuale

Acestea au fost deja create de cei 4 artiști, și împreună cu celelalte NFTs, vor putea fi cumpărate de către fani folosind un card de credit sau Ethereum.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *