fbpx
  • bitcoinBitcoin-2.01%
    $22,736.00
  • ethereumEthereum-2.28%
    $1,634.73
  • elrond-erd-2MultiversX-3.11%
    $45.57

Kevin O’Leary se așteaptă ca Bitcoin să crească atunci când va exista legea privind transparența stablecoins

Starul Shark Tank Kevin O’Leary, președintele O’Shares Investment Advisers, a spus faptul că Bitcoin are mari șanse să explodeze.  Acesta spune că există un proiect de lege numit Stablecoin Transparency Act care are șanse să fie adoptat de Congresul SUA după 8 noiembrie, când au loc alegerile intermediare.

Vedeta Shark Tank a explicat:

„Această lege este de natură foarte simplă, motiv pentru care poate fi adoptată. Este susținută de ambele părți și ajută ca  dolarul american să devină sistemul de plată implicit la nivel mondial.

El a continuat să descrie de ce adoptarea acestei legi va crește prețul Bitcoin. „Chiar dacă nu are nimic de-a face cu Bitcoin, aceasta va fi prima reglementare adoptată de autoritățile de reglementare din SUA și va ajuta la dezvoltarea industriei”, a subliniat O’Leary. „Veți vedea un mare interes pentru capitalul instituțional care va alege să investească în stablecoin.” a adăugat el.

„Dacă instituțiile simt miros de politică, atunci ai o adevărată mișcare în sus și atunci ieși din intervalul de tranzacționare de la 19.000 la 22.000 USD față de dolarul american. Cred că vei trece prin asta foarte repede”, a opinat el.

 

El a explicat: „Dacă este adevărat că industria crypto va deveni al 12-lea sector al S&P în următorul deceniu, o parte din valoarea acțiunilor de servicii financiare, cum ar fi băncile se va transfera către noile tehnologii.

„Teza mea este că ar trebui să ai ceva cryptoîn portofoliu pentru că nu știi când se va întâmpla asta și, dacă nu te expunere complet la el, s-ar putea să nu participi la creșterea acestui al 12-lea sector al S&P. care ar fi un rezultat prost pentru performanță”, a concluzionat O’Leary.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *