fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,129.891.44%
  • ethereumEthereum$1,287.001.45%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.701.45%

Google Search-urile cu „Bitcoin Dead” au atins maximul istoric in weekend-ul trecut

 

Weekendul trecut, Bitcoin (BTC) a scazut sub 18.000 USD, declansand panica absoluta in intreaga piata. In mod interesant, cautarile pe Google cu „Bitcoin Dead” au atins tot atunci un nivel record.

 

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a spus ca:

 

 „Din punct de vedere istoric, daca ai cumpara Bitcoin de fiecare data cand exista titluri „bitcoin-ul este mort”, te-ai descurca bine. Logica: cand multi isi pierd speranta, atunci este the bottom”. 

 

Furnizorul de date in lant Santiment explica:

 

„Scaderea Bitcoin la 17,7k USD din weekend a scos la iveala cele mai multe discutii legate de acesta din 2022. Adesea, vedem ca inversari majore ale preturilor se coreleaza tocmai cu rate ridicate ale volumului pe platformele de socializare, iar tema BTC a crescut cu +15,8% de atunci”.

 

Foarte putini oameni au reusit vreodata sa anticipeze limitele bear marketului. Dupa scaderea de weekendul trecut, sub 18.000 USD, pretul BTC s-a recuperat si se mentine in prezent peste 20.000 USD.

Rek Capital a explicat ca acesta ar putea fi cel mai bun moment pentru Dollar Cost Averging (DCA), in loc sa se astepte urmatorul minim al Bitcoin:

 

„Multi indicatori BTC sugereaza ca ne apropiem de un minim absolut in acest macro bottom, dar cu cat avem mai multa confluenta, cu atat exista mai mult impuls emotional de a ne concentra asupra uneia sau doua valori care sugereaza ca $ BTC ar putea scadea – DCA ajuta”.

 

Analiza mai indica:

 

„Datele despre Bitcoin arata ca orice sub 35.000 de dolari este o zona care, in trecut, a generat un ROI nemaipomenit pentru investitorii Bitcoin pe termen lung, motiv pentru care orice sub 20.000 de dolari este un cadou”.

 

Bitcoin se poate indrepta si mai jos in ceea ce priveste scenariul macro global. Probabil ca Fed va anunta mai multe cresteri ale ratei dobanzii si exista toate sansele ca SUA sa intre in recesiune.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *