fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,904.001.50%
  • ethereumEthereum$3,418.071.22%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.472.79%

GMX întrece Uniswap în venituri zilnice pentru prima dată

Conform celor mai recente date, GMX a obținut mai multe venituri zilnice decât Uniswap, devenind lider de piață pentru prima dată.

Delphi Digital a raportat că platforma a încasat 1,15 milioane de dolari în comisioane de tranzacționare, în timp ce Uniswap a încasat 1,06 milioane de dolari.

În plus, GMX este acum a cincea cea mai mare aplicație descentralizată de pe tabloul de bord al Token Terminal , urmând jucători deja consacrați, cum ar fi Ethereum, OpenSea, dYdX și PancakeSwap.

Cunoscut anterior ca Gambit Exchange, GMX este în esență o platformă de tranzacționare lansată inițial pe Arbitrum One în septembrie anul trecut și mai târziu în acest an pe Avalanche.

 

În ultimele 30 de zile, Arbitrum a câștigat comisioane totale de tranzacționare de peste 93,5 milioane USD. În același interval de timp, Avalanche a strâns aproape 25 de milioane de dolari. Portofelul cu custodie individuală ZenGo, de asemenea, a cunoscut o creștere fără precedent, cu o creștere de peste 375% a depozitelor de active și o creștere cu 230% a noilor utilizatori de portofel care au depus fonduri în doar o săptămână de când FTX a întrerupt retragerile.

În ultima vreme, volumele DEX-urilor au crescut, ceea ce înseamnă că mai mulți investitori caută să obțină controlul asupra activelor, ca răspuns la încrederea lor slăbită în platformele centralizate.

Este încă devreme pentru a stabili dacă tendința investitorilor de părăsire a CEX-urilor va continua, dar este, de asemenea, important de reținut că volumul DEX pentru luna noiembrie a crescut vertiginos la 90 de miliarde de dolari, în creștere cu peste 80% față de luna trecută.
Numai volumul DEX de pe blockchain-ul Ethereum a crescut cu 730% la 2,3 miliarde de dolari pe 10 noiembrie, în creștere de la doar 278 de milioane de dolari cu câteva zile mai devreme.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *