fbpx
  • bitcoinBitcoin$30,024.00-1.48%
  • ethereumEthereum$2,044.15-1.79%
  • ElrondElrond$99.080.01%

Exchange-ul indian CoinDCX va fi listat public dacă reglementările locale o vor permite

coindcx

Oficialii CoinDCX, unul dintre cele mai de succes exchange-uri din India, au declarat că plănuiesc o listare publică (IPO), odată ce reglementările locale vor permite acest lucru. Afirmația a fost făcută de cofondatorul exchange-ului Neeraj Khandelwal, în cadrul unui interviu cu Bloomberg TV.

Reglementările actuale legate de industria crypto nu sunt tocmai clare, existând acum o propunere legislativă în parlamentul țării care ar putea duce la interzicerea totală a tuturor cryptomonedelor ”private.”

Deși această propunere nu vizează toate tipurile de cryptomonede, aceasta a fost interpretată ca un semn că guvernul și parlamentul țării nu plănuiesc să sprijine legislație pro-crypto, deși adopția pieței în India nu e deloc de neglijat.

Cei de la CoinDCX par însă să rămână optimiști, propunând lansarea unui IPO (Initial Public Offering), argumentul principal fiind că o astfel de mișcare ar oferi mai multă legitimitate industriei.

“As soon as the government or the situations allow us, we will try for an IPO.”

… a fost declarația lui Khandelwal, dând ca exemplul impactul pe care l-a avut listarea Coinbase în SUA. Întrebat când ar fi posibilă o astfel de mișcare, cofondatorul a răspuns că imediat ce reglementările o vor permite.

CoinDCX este un ”unicorn” crypto, adică o companie privată a cărei valori e estimată la peste 1 miliard de dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.