fbpx
  • bitcoinBitcoin$29,963.00-1.41%
  • ethereumEthereum$2,042.53-1.61%
  • ElrondElrond$99.11-0.08%

Deținătorii unor NFTs Bored Apes formează o trupă muzicală

kingship nft

O trupă virtuală formată din 4 deținători ai unor NFT-uri Bored Apes Yacht Club, plănuiesc să țină concerte și să devină un nou fenomen în industria muzicii. Trupa se numește KINGSHIP, și este inspirată de Gorillaz.

Firma Universal, cunoscută pentru suportul acordat mai multor artiști precum Billie Eilish, Queen, Nirvana și Taylor Swift, a anunțat că va sprijini KINGSHIP. Reamintim aici pe scurt că Bored Ape Yacht Club este o colecție de NFT-uri ce se vând la prețuri din ce în ce mai mari.

Luna trecută, volumul de trading al acestor NFT-uri a fost de 95 de milioane de dolari, la un preț mediu de 170,000 de dolari. Managerul trupei KINGSHIP, Nicholas Adler, a declarat pentru cei de la Cointelegraph că echipa vrea să fie un lider în ceea ce ține de modul în care artiștii interacționează cu Web3.

“There’s a lot of musicians that are in the NFT space, they’re engaging, they’re buying NFTs, or they’re doing basic art drops, but no one’s creatively released music yet.”

… a afirmat Adler. Cele 4 NFT-uri sunt deținute de Jimmy McNelis, un colecționar ce a vândut recent o altă piesă din colecția Bored Apes pentru 3.4 milioane de dolari într-o licitație Sotheby’s.

Adler a explicat și că acesta îl cunoștea deja pe McNelis de ceva timp, înainte să fie abordat de Celine Joshua, fondatoarea unui brand din interiorul Universal. După întâlnire cu Joshua, Adler a fost cel care a sugerat o colaborare cu McNelis pentru înființarea KINGSHIP.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.