fbpx
  • bitcoinBitcoin-2.25%
    $22,706.00
  • ethereumEthereum-2.53%
    $1,633.09
  • elrond-erd-2MultiversX-3.55%
    $45.50

CEO-ul Coinbase spune că economia crypto va reprezenta un procent semnificativ din PIB-ul global

Într-o discuție recentă cu Anthony Pompliano, co-fondatorul și CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong, și-a împărtășit gândurile în legătură cu Bitcoin și economia crypto.

„ De obicei, în mediile macro vedem că există o traiectorie sigură ce este urmată de investitori. În economia tradițională, acesta a fost reprezentat întotdeauna prin aur și mărfuri. Dar cred că ceea ce am realizat cu toții în această recesiune este faptul că industria crypto nu reprezintă un procent suficient de semnificativ in economia globala.” a transmis Armstrong.

„ Totuși cred că acest lucru se va schimba în timp. Aș putea vedea o evoluție în următorii cinci sau zece ani, când crypto ar putea deveni într-adevăr un procent mai mare din PIB-ul global. Sincer, recunosc, am supraestimat șansele ca Bitcoin să fie o acoperire împotriva inflației în acest mediu macro. M-am gândit că ar putea atrage mai multă atenția asupra Bitcoin în acest tip de mediu incert, dar se pare că suntem puțin prea devreme. Vor dura zeci de ani pentru ca mediul macro global să înceapă să se gândească la crypto  ca un factor economic principal și am putut observa ceva asemănător întâmplandu-se în comerțul electronic în urmă cu 20 de ani.  Și iată-ne cu 20 de ani mai târziu, unde comerțul electronic reprezintă 15-20% din PIB-ul global, Deci cred că economia crypto  va urma o traiectorie similară. Înseamnă doar că probabil mai avem încă cinci sau zece ani până la acest lucru” a mai transmis CEO-ul Coinbase

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *