fbpx
  • bitcoinBitcoin$63,934.00-4.61%
  • ethereumEthereum$3,067.27-4.67%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.93-2.18%

Animoca Brands Colaborează cu Valentino Rossi pentru ValeVerse

Un parteneriat inedit în lumea crypto. ValeVerse promite să aducă experiențe inovatoare și recompense exclusive pentru jucători.

Parteneriat Strategic

Animoca Brands a anunțat un parteneriat strategic cu firma VR46 Metaverse a campionului MotoGP, Valentino Rossi. Acest parteneriat, realizat cu sprijinul Gravitaslabs, va lansa “ValeVerse” în The Sandbox, oferind o experiență inedită în domeniul motorsportului virtual.

ValeVerse: O Experiență Unică

ValeVerse va recompensa jucătorii pentru abilitățile lor, oferind beneficii exclusive, merchandise semnat, bilete la curse și șansa de a-l întâlni pe Rossi. De asemenea, vor fi disponibile active digitale precum motociclete iconice și avatare în The Sandbox.

Extindere și Colaborări

Grupul planifică extinderea pe alte platforme metaverse Web3 și colaborarea cu parteneri diversi, inclusiv jocul Roblox “Moto Island” și artistul Mad Dog Jones. Aceste inițiative vor contribui la crearea unui ecosistem digital dinamic și interactiv pentru fanii motorsportului.

Conexiunea cu Fanii

Will Griffiths, vicepreședintele Animoca Brands pentru strategia comercială, a subliniat că parteneriatul va “aduce la viață” figura lui Rossi în metaverse. Acesta va oferi multiple modalități de a crea experiențe memorabile, permițându-i lui Valentino să se conecteze cu fanii săi din întreaga lume.

Accelerarea Inițiativelor Web3

Animoca Brands și companiile sale asociate își intensifică eforturile și strategiile de parteneriat în sfera Web3. Recent, subsidiara Darewise Entertainment a colaborat cu Horizen Labs pentru a lansa primul token metaverse pentru ecosistemul Bitcoin.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *